اینفوگرافیک

چطور کودک‌ را به جمع‌ کردن اسباب‌ بازی‌ هایش تشویق کنیم؟

جمع کردن اسباب بازی کودکان

مادرها اغلب از ریخت و پاش اسباب بازی‎‌های کودکان‌شان شاکی هستند. اگرچه بعد از بچه‌دار شدن باید انتظار یک اتاق و خانه نامرتب و شلوغ را داشته باشید اما گاهی بهم‌ریختگی مادران را کلافه می‌کند. از سوی دیگر، والدین دوست دارند تا کودک را نسبت به اتاق و وسایلش مسئولیت پذیر کنند تا این بهم‌ریختگی‌ها تبدیل به بی‌نظمی همیشگی کودک‌شان نشود. پدر و مادرها می‌توانند بعد از زمانی که کودک راه رفتن را آغاز کرده به او مسئولیت‌های مختصری بدهند، برای مثال به کودک بگویند " 5 تا از ماشین‌ها رو تو جمع کن" این کار هم حس مسئولیت پذیری به کودک می‌دهد و هم جنبه آموزشی برای آینده دارد. کودک ممکن است از اول با شما همراهی نکند، اما مهم است که شما در کار خود تداوم داشته باشید و نشان دهید که این موضوع چقدر برایتان مهم است. البته روش‌های مختلفی برای تشویق کودک به همکاری وجود دارد که آن‌ها را بیشتر بررسی می‌کنیم.

جمع کردن اسباب بازی کودکان

سوالات متداول

کودک از چه سنی باید جمع کردن اسباب بازی‌هایش را یاد بگیرد؟

بهتر است از سنین پایه مثلا 2 سالگی به کودک آموزش دهید که وسایلش را جمع آوری کند.

چرا جمع آوری اسباب بازی از سنین پایین اهمیت دارد؟

با جمع کردن وسایل از سن پایین، کودک یاد می‌گیرد که نسبت به اتاق و وسایلش مسئولیت پذیر باشد و در حفظ و نگهداری آن بکوشد.

چطور کودک را به جمع کردن اسباب بازی ها تشویق کنیم؟

خریدن خوراکی‌های دوست داشتنی کودک، جملات تشویقی، کارت هدیه ، برچسب‌های تشویقی و دیگر موارد کوچک، می‌تواند کودک را به انجام کار خود تشویق کند.

اگر کودک برای جمع کردن وسایلش لجبازی کند، چه باید کرد؟

اگر کودک لجبازی می‌کند، سعی کنید برای او توضیح دهید که چرا این کار اهمیت دارد، برای مثال" اسباب بازی‌ها ممکنه پای کسی رو زخمی کنن" یا" اگر رو زمین بمونن ممکنه خراب بشن". در راه آموزش صبور باشید و زود ناامید نشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *