نوزادان به دلیل سیستم ایمنی آسیب پذیرشان، بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگیهای فصلی هستند، پس توجه به درمان سریع و بهموقع آنان بسیار مهم است. در صورتی که سرماخوردگی نوزادان به موقع درمان نشود، میتواند به بیماریهای مزمن تبدیل شود. با درمان سریع سرماخوردگی نوزاد در خانه میتوانید تا حد زیادی سرماخوردگیهای سادهی فصلی را مدیریت کنید و از وخیم شدن آن جلوگیری کنید. البته فراموش نکنید که همواره بهترین و عاقلانهترین کار مراجعه به پزشک متخصص اطفال است تا هرگونه بیماری و آسیب به سرعت و به طور کامل اصولی درمان شود.
سوالات متداول
پاسخ به همه مواردی که شما پرسیدهاید
زمانی که تب و علائم کودک بیش از دو روز بهبود نیابد، چشمهای کودک التهاب داشته باشد، یا عفونتی در گلو یا گوش نوزاد احساس کنید باید او را نزد پزشک متخصص ببرید.
مصرف هرنوع دارو یا آنتی بیوتیک تنها با نظر پزشک متخصص اطفال انجام میشود، لذا از هرگونه مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری فرمایید.
هنگام شیر دادن به نوزاد دستهایتان را به خوبی بشویید. وسایل، شیشه شیر و پستانک نوزاد را قبل از استفاده ضدعفونی کنید. فرزندتان را از افراد مبتلا دور نگهدارید.
این مورد در هر نوزاد متفاوت است اما به طور متوسط سرماخوردگی او میتواند بین 10 تا 14 روز به طول بیانجامد.
به طور معمول خیر، عوارض بعد از واکسن شبیه به علائم سرماخوردگی مثل تب و بیحالی است اما اگر مراقب کافی صورت گیرد، این علائم بعد از چند روز بهبود مییابند.
به دلیل ضعیف بودن و کامل نشدن سیستم ایمنی، ممکن است نوزاد شما طی یک سال بین 6 تا 10 بار سرما بخورد، پس جای نگرانی در این مورد نیست زیرا به مرور آنتی بادی و مواد مغذی از طریق شیر مادر به او میرسد و کودک را تقویت میکند.